Cor en Corine Verburg houden van hun slagerij. Cor is alweer de vierde generatie slager in de familie Verburg. Zijn hart ligt bij het vlees en hij prijst zich gelukkig dat hij het ambacht van zijn vader heeft kunnen afkijken. Corine heeft een passie voor goed en lekker eten en dat is een aanwinst voor het bedrijf. Ze is altijd op zoek naar nieuwe recepten of ingrediënten en zorgt regelmatig voor verrassende producten. Cor en Corine zijn lid van verschillende vakgroepen. Deze contacten met collega-slagers zijn stimulerend en zorgen voor inspiratie.

Radio 5

Noordbevelam beste streekproduct?

In oktober 2015 waren in de race voor het beste streekproduct van Zeeland, het Noordbevelam. Helaas voor ons ging de prijs naar een kreeft. Beluister het interview bij de NCRV op plein5.ncrv.nl/.

artikel april 2015 [klik hier voor de pdf]

Provinciale Zeeuwse Courant

'Rust, eenvoud en kwaliteit' is ons motto. Voor ons zijn dit de drie voorwaarden die nodig zijn om te genieten van een mooie maaltijd. Goed vlees staat voorop, maar de gerechten eromheen zijn minstens
zo belangrijk.

Slagerij Verburg zorgde voor "hoed eten" tijdens Eindeloos Eiland Festival, editie 2015 en 2016.

Op 8,9 en 10 mei 2015 vond de eerste editie van het Eindeloos Eiland Festival, kortweg EEF, plaats op Noord-Beveland. Het festival was een succes, mede door het heerlijke eten dat Slagerij Verburg hiervoor had bereid.

 

lees een lovende recensie op de website van 3 voor 12.

Website 3 voor 12

PvdA-er Jan Schuurman Hess uit Kats verzamelt ervaringen van gewone mensen, omdat die door de politiek nauwelijks gehoord worden. Over zijn ontmoetingen schrijft hij een blog, dat uiteindelijk een boek moet worden. Hij bezocht ook Slagerij Verburg. Omroep Zeeland volgt hem op zijn zoektocht: klik hier voor de video.

Omroep Zeeland

OVER ONS

IN DE MEDIA

Ook onze slagerij staat in dit reis,
kook- en fotoboek over Zeeland.

Meer informatie...

ZILT ZOET ZEELAND

trots!